Szállás

Az érkezés napján 14:00 órától 20:00 óráig tudják elfoglalni a szállást, a kijelentkezés napján pedig 11:00 óráig kell elhagyni a Vendégházat.

Érkezéskor a vendég köteles a szállásadónak átadni adatfelvétel miatt a személyes dokumentumait (útlevél vagy személyi igazolvány, lakcímkártya), és a helyszínen fizetendő összeget. Vendégeink a szobákat csak a teljes részvételi díj kifizetése után foglalhatják el!

A szálláshely végleges elhagyásakor a kulcsot le kell adnia szállásadó részére. A kulcsok esetleges elvesztése esetén a vendégek kötelesek azt haladéktalanul jelezni és annak árát, illetve a zárcserét a szállásadónak megtéríteni.

A vendégházban az előre bejelentkezett vendégeken kívül más nem tartózkodhat, a házban vendégeket nem fogadhat.

Dohányzás, gyertya

Az épületben dohányozni, valamint füstölőt, gyertyát, mécsest használni tilos. Amennyiben dohányzik, azt a tűzrakó-hely vagy a hamutálak környékén teheti meg.

Tűzrakás, bográcsozás

Tüzet rakni a kijelölt tűzrakó helyen lehet a tűzvédelmi szabályok betartásával. (Tűz mellett oltóanyag elhelyezése, gyúlékony anyagok tűz mellől való eltávolítása.)

Mielőtt otthagyják a tűzrakó helyet, kérjük, győződjenek meg afelől, hogy a tüzet valóban eloltották.

Fűtés

A ház fűtése cserépkályhával történik. Igény eseten a tulajdonos végzi ennek a működtetését.

Klímaberendezés használata megegyezés szerint, felár ellenében használható.

Berendezési tárgyak használata

Kérjük, hogy a berendezési tárgyakat rendeltetésszerűen használják! A benti berendezési és használati tárgyakat (ágy, ágynemű, matrac,) ne vigyék ki a kertbe. A kültéri bútorokhoz tartozó párnákat és egyéb eszközöket esős időben és éjszakára ne hagyják a kertben vagy a teraszon.

A ház zárása

Eltávozáskor és éjszakára zárják be a házat es csukják be az ablakot.

Étkezés

A vendégház jól felszerelt konyhával rendelkezik, az elektromos gépeket felelősséggel és rendeltetésszerűen használják. A mikrohullámú sütőbe ne tegyetek be fémet tartalmazó tárgyat!

Rend

Az apartmant tisztán kapják meg, így kérjük, ügyeljenek a rendre, tisztaságra.

Felelősség

A nem rendeltetésszerű használatából, illetve a Házirend megszegéséből származó károkért anyagi felelősséggel Önök felelnek. Vagyontárgyaikért a Cédrus Vendégház felelősséget nem vállal.

Felhívjuk figyelmét, hogy a tulajdonosnak nem áll módjában felelősséget vállalni és kártérítést fizetni az önhibáján kívül történt eseményekből eredő károkért (pl. természeti csapás, jégeső, tűz, áramszünet, stb.).

A tulajdonos fenntartja a jogot, hogy a botrányosan viselkedő, a házirendet be nem tartó vendégeket nem fogadja, illetve a vendégházból azonnal eltávolítja.

A tulajdonos jogában áll lemondani a szállást, ha a vendég nem tartja be a házirendet és ha megbontja a békét.

A házirend megsértése esetén, a szállás lemondásra kerülhet. Ebben az esetben a vendégnek nem áll módunkban visszafizetni az esetlegesen fennmaradó napokat.

A szállás igénybevételével magától értetődik, hogy a vendég elolvasta, megértette és elfogadta a házirendben foglaltakat.

Jó pihenést, kellemes időtöltést kívánunk!